STARDOLL

STARDOLL
ocummm & eburcu

30 Ocak 2012 Pazartesi

bedava Arrietty bebeği ve işareti



Bu bedavaları almak için yapmanız gereken bir çok adım var :) Öncelikle buraya tıklayın ve sayfada çıkan boşluğa http://www.stardoll.com/ yazın. Sayfa tamamlandıktan sonra üyelik girişi yapın.

Sonrasında sırayla aşağıda yazan adımları takip edin.


sekil-1

şekil-2

şekil-3



şekil-4


şekil-5

      1. Spot Işığı yazan butona tıklayıp ordan da starblog kısmına girin sayfanın solunda şekil-1deki işareti bulacaksınız oraya tıklayın. Tıkladığınızda başka bir sayfa açılacak. Korkmayın :) Devam edebilirsiniz :)
      1. Resminizin üstüne tıklayıp hesabım kısmına girin sayfanın solunda şekil-2deki işareti bulacaksınız oraya tıklayın. Tıkladığınızda başka bir sayfa açılacak. Korkmayın :) Devam edebilirsiniz :)
      1. Resminizin üzerine tıklayıp ordan da güzellik salonu kısmına girin sayfada şekil-3deki işareti bulacaksınız oraya tıklayın. Tıkladığınızda başka bir sayfa açılacak. Korkmayın :) Devam edebilirsiniz :)
      1. Resminizin üzerine tıklayıp ordan da tasarla & sat kısmına girin ve bazaarınıza gidin. sayfada şekil-4deki işareti bulacaksınız oraya tıklayın. Tıkladığınızda başka bir sayfa açılacak. Korkmayın :) Devam edebilirsiniz :)
      1. Son olarak Albumunuze girin sayfada şekil-5deki işareti bulacaksınız oraya tıklayın. Tıkladığınızda başka bir sayfa açılacak. Korkmayın :) Devam edebilirsiniz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder